Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program

Gyűjtse és kövesse nyomon pontjait! Megéri!

Minden megrendeléskor (kivéve ahol pontot vásárol le), 200 Ft-onként 1 pontot írunk jóvá a számláján, amely a vásárlás kiegyenlítését követően felhasználhatóvá válik. A Grandopet.hu fiókba történő belépéssel nyomon tudja követni a pontszámait. A flavital.hu Webáruház törzsvásárlói programjának csak regisztrált felhasználók lehetnek a tagjai.

Hogyan is működik a pontrendszer? Nézzünk erre egy példát!

10 000 Ft értékű vásárlás esetén, miután kiegyenlítette az összeget, kap 50 pontot. Mikor legközelebb nálunk vásárol már 50 ponttal a számláján vághat bele a böngészésbe. Azaz, ha levásárolja ezt a pontot, akkor ennyivel kevesebbe fog kerülni a második vásárlása(pl: másodjára  1000 Ft.-ért vásárol és úgy dönt, hogy beváltja a pontjait is, ami akkor 50 pont. Akkor 1000-250= 750 forintot kell fizetnie). Ha azonban úgy dönt, hogy nem használja fel pontjait, akkor gyűjthet tovább és esetleg már egy nagyobb pontmennyiségnél, akár ingyen is vásárolhat nálunk.


A termék megrendelését követően dönthet arról is, hogy felhasználja-e pontjait a fizetéskor, azaz szeretne kedvezményesen vásárolni, vagy tovább szeretné gyűjteni azokat. Ennek értelmében, ha adott vásárlásnál beváltja a pontjait, akkor arra a vásárlásra nem írunk jóvá pontot, mivel az már dupla kedvezmény lenne. Tehát ha valaki vásárol 10.000 forintért és van már 200 pontja, akkor eldöntheti, hogy levásárolja-e a pontjait, azaz csak 9000-at fizet ebben a példában.

A pontok másra nem ruházhatóak át, valamint nem válthatóak készpénzre!

A regisztráció időpontjától kezdve összegyűjtött pontok elévülnek, ha három hónapon belül egyszer sem  lép be a flavital.hu Webáruházba! Ezért látogasson el hozzánk minden hónapban legalább egyszer!

A pontokkal történő vásárlás esetén egy pont 50 (ötven) forintot ér.

További kérdése esetén forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz!