Inulion kapszula (120db)

Sku: 69

Túlsúlyosak, elhízottak:
Az elhízás során lerakódott, szervek közötti zsírszövet anyagcseréje során nagymennyiségű szabad zsírsavak szabadulnak fel, amely inzulinrezisztenciához, hiper-inzulinizmushoz vezet, ami az elhízás mértékét fokozza. A kapszula inulin és fruktóz tartalma folytán a szabad zsírsavak mennyiségét csökkenti, ami az inzulin elválasztás, vagyis a hiper-inzulinizmus csökkenéséhez vezet, így fogyást eredményezhet.

Felhasználási javaslat:
2×2 illetve igény és szükség szerint 2×3 kapszula naponta.

Kiszerelés:
– 120 db kapszula

2.126 Ft + ÁFA

Készletről azonnalRendeld meg most!

176 készleten

Mennyiség:
 • 22 év gyártói tapasztalat
 • Magyar termék
 • Szállítás közvetlenül a gyártótól
Összehasonlítás

Leírás

Az Inulion kapszula fő alkotórészét kitevő csicsóka őrlemény összetétele: – 15-20% szénhidrát – ez az összetett szénhidrát inulin formájában fordul elő, melynek alkotó eleme az egyszeru cukor, a fruktóz – 2% fehérje – 2,5% növényi rost – ásványi anyagok, főleg kálium, kalcium, magnézium, foszfor – nyomelemek – C- és B vitaminok, ß-karotin (A-vitamin) – esszenciális aminosavak
Mindezek mellett az Inulion kapszula flavonoidokat, természetes eredetű ionizált ásványi anyagokat is tartalmaz.
Kiknek ajánlható a szedése? SZINTE MINDENKINEK !

Egészségesek: A benne található vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, esszenciális aminosavak segítik a fittség megőrzését, rosttartalma megköti a mérgező és káros anyagokat.

Sportolók: Vitaminok és az ásványi anyagok, valamint az inulin, ezzel együtt a fruktóz, és egy fontos anyag, a foszfor, együtt segítik az izomműködést, növelik az izomerőt, csökkentik az izmok fáradékonyságát, így növelve a teljesítőképességet is.

Idegesek, feszültek, pszichésen kimerültek: a rohanó, stresszel teli élet, a mozgáshiány, a minoség- és mennyiségbeli elégtelen táplálkozás az inzulin iránti érzékenység csökkenéséhez, ez pedig hiper-inzulinizmushoz vezet. Az állandósult kissé magasabb inzulinszint vércukor csökkenést okoz, mely ingerlékenységet, agresszivitást, idegrendszeri labilitást eredményezhet. A kapszula inulin és fruktóz tartalma miatt képes az inzulinrezisztenciát mérsékelni, így ez a fokozott inzulinszint csökkenésével, normalizálásával jár, így oldva a feszültséget.

Krónikus, elhúzódó betegségben szenvedők:
Flavin7, nyomelem, vitamin, ásványi anyag, és szénhidrátforrásként inulin, fruktóz tartalmának köszönhetően a sejtek anyagcseréje, regenerációja javul, a szervezet védekező ereje nő.
Hasi panaszokkal, szorulással küszködők: a kapszula gazdag rostokban, az inulinnak pedig jó a vízmegkötő képessége, amely a bélmuködést egyenletessé teszi, a székrekedést megszünteti.
Fogyni kívánók: nagy növényi rosttartama, valamint az inulin és a rostok jó vízmegköto képessége miatt, mint ballasztanyag teltségérzést okoz, mely az éhségérzetet csökkenti, a bélmuködést javítja.

További információk

Javasolt felhasználás:

2×2 kapszula/nap, valamint szükség és igény szerint 3×2 kapszula/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kiszerelés:

120 db kapszula

Fontos

A termék az egészség megőrzését támogató étrendkiegészítő. Nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. A leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkoznak. Nem értelmezhetők orvosi tanácsként. Nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére .Egészségügyi problémájával forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

Javasolt felhasználás:

2×2 illetve igény és szükség szerint 2×3 kapszula naponta.

Összetevők:

Öszetevők:

 • 262,11 mg szénhidrát, (ez a szénhidrát az inulin, és az ezt alkotó egyszerű cukor, a fruktóz),
 • 10,84 mg fehérje,
 • 2,29 mg zsiradék,
 • 2,5% növényi rost,
 • Ásványi anyagok (Kálium, Kalcium, Magnézium, Foszfor),
 • Nyomelemek,
 • C-vitamin,
 • B vitamin,
 • Bétakarotin (A-vitamin),
 • Esszenciális aminosavak,
 • Prebiotikum.