Forskolin Green Coffee 30 db

Sku: 2191

A legújabb kutatások szerint aktív hatóanyaga, a forskolin nagy szerepet játszhat számos sejtfunkcióban.

Jelenleg több ígéretes kutatás folytán arra lehet következtetni, hogy nagy előrelépést jelenthet a mellékhatásoktól mentes, hatásos zsírégetők felé vezető úton.

Felhasználási javaslat:

– 1 kapszula/nap, igény szerint max. 2 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

Kiszerelés:
– 30 db.

3.937 Ft + ÁFA

Készletről azonnalRendeld meg most!
Mennyiség:
  • 22 év gyártói tapasztalat
  • Magyar termék
  • Szállítás közvetlenül a gyártótól
Összehasonlítás

Leírás

Egy kettős vak és randomizált kísérletben, amit 23 nő részvételével végeztek, 250 mg 10%-os Coleus Forskohlii kivonatot vagy palcebót adtak kiegészítésként naponta kétszer 12 héten keresztül. Az eredmények azt mutatták, hogy a Coleus Forskohlii kivonat segíthetett enyhíteni súlygyarapodást túlsúlyos nőknél.

Tanulmányok, kutatások:
– 10,5% testsúlycsökkenés:
Joe Vinson és munkatársai 16 ember bevonásával készítettek tanulmányt Indiában, de korábban hasonló vizsgálatokat folytattak Franciaországban és Japánban. 22-26 év közötti túlsúlyos, illetve elhízott ember vett részt a vizsgálatban. A napi egy-két adag zöld kávét ivó résztvevők testsúlya a követés hat hete alatt átlagosan 10,5%-kal csökkent, míg testzsírjuk mennyisége 16%-kal.

Zsigeri zsírok fogyása:
– 2006-os kutatás: Hiroshi Shimoda, Emi Seki, Michio Aitani.
Egereket tápláltak standard zöld kávébab kivonatot tartalmazó diétával, és ennek fő összetevőivel, nevezetesen koffeinnel és klorogénsavval 14 napig.
A kutatók úgy találták, hogy a zöld kávébab kivonat csökkentette a viscerális, azaz zsigeri zsír mennyiségét és a testtömeget, míg az ételfogyasztás nem változott.

További információk

Javasolt felhasználás:

1 kapszula/nap, igény szerint max. 2 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

Kiszerelés:

30 db.

Fontos

A termék az egészség megőrzését támogató étrendkiegészítő. Nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. A leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkoznak. Nem értelmezhetők orvosi tanácsként. Nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére .Egészségügyi problémájával forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

Összetevők:

Összetevők:
Zöld kávé kivonat, Coleus Forskohlii kivonat, Króm (III klorid), zselatin (kapszula borítása).

Hatóanyagok napi adagban:

Hatóanyag napi adagban:

1 kapszula2 kapszula
Zöld kávé kivonat:
– ebből klorogénsav
360 mg
180 mg
720 mg
360 mg
Coleus forskohlii kivonat:
– ebből forskohlin
120 mg
12 mg
240 mg
24 mg
Króm40 μg *NRV 100%80 μg *NRV 200%

*NRV a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.