Flavin7 vélemények

Flavin7 vásárlói vélemények.

Két hónapja iszom a Flavin 7 italt napi 30ml nemrég voltam vérképen és javult. Köszönöm, fogyasztom tovább.

Horvát Dezsőné

Vitamonokat mindig innen rendelem ár/érték arányban a legjobbak.

Kiss Éva

Nagyon sokmindent kipróbltam már, mert gondom van a súlyommal egy barátnőm ajánlotta az Applefit terméket, úgy voltam vele annyi mindent kipróbáltam már mit veszíthetek? Őszintén nagy reményeket nem fűztem hozzá, de már két héten belül látszott a változás és nem is én, hanem ismersök mondták, hogy jól nézel ki fogytál. És ez az ami mindent megér:) Eddig 8 kilkót fogytam 2 hónap alatt, de szedem tovább.

Hepp Nóra

Nekem nagy problémám volt a mensturációs időszak egyszerűen annyira fájt dolgozni sem tudtam, sokmindent próbltam vitaminokat, étkezésen is változtattam, szóval rengeteg mindent, nekem a Villarosa segített sokat. Mióta szedem tudok menni dolgozni és nincs az, hogy 2 napig csak fekszem. Köszönöm ezt a csodás terméket.

Kalocsai Edit

Aktívan sportolok és rengeteg mindent lehet kapni sportolóknak, de ha valaki egy igazán jó terméket keres ami “mindenre is” 🙂 jó akkor a Trace Mineral az ami nekem nagyon bejött. Régen a fejfájásom miatt sokszor ki kellett hagyni edzéseket, de mostantól nincs kihagyott edzés.

Szekrényes Zsolt

Flavin77 Omega Kid szirupot vásároltam a gyermekeimnek, mert az iskolában egy szülő ajánlotta és a gyermekein eredményei javultak. Nem csak jobb jegyeket hoznak haza hanem aktívabak is. Előtte semmilyen vitamint nem szedtünk az igazsághoz hozzá tartozik, most már látom milyen nagy szerepe van a vitaminoknak a szervezetünkre.

Ambrus Csilla

Extra Recovery kapszulát szedek immunerősítés céljából naponta 2*1 kapszulát szedek már közel másfél éve, és azóta semmilyen betegség nem tudott legyőzni. Aki sokat betegeskedik azoknak ajánlom.

Péter Attila

Az orvosom tanácsára cukorbetegként szedem a a PVG kapszulát.  Az eredményeim magukért beszélnek.

Poór István

Évek óta szedek fokhagyma kapszulát az emésztési zavaromra, ezelőtt másik fajtát szedtem, de mivel én sokat kipróbáltam így állítom ez a legjobb és az ára is nagyon kedvező 100 darab csak 1600 forint.

Toronyi András

Túl sok a savam ami nem egy kellemes dolog, próbáltam pár dolgot de már szerencsére nem kell kisérletezgetnem a napkrisztály kapszula nekem bevált.

Bordás Imre

Fogyáshoz keres valaki kiegészítőt akkor a Slim Flavin7+  próbálja ki. Csak ajánlani tudom képzeld el, hogy 1 hónap alatt 4 kilót fogytam.

Jakab Ágnes