Leírás
Kapszaicin:
– Emésztés serkentés.
– Gyomor nyálkahártya védelem.
– Neuropátiás panaszok csillapítása.
– Gyulladáscsökkentő.
A kapszaicinodok különféle paprikákban termelődő, csípős érzetet kiváltó anyagok.
Dr. Jancsó Mikós kutatásai, melyek a Szegedi Gyógyszertani Intézetben folytak, a kapszaicin neurogén-gyulladásokra kiváltott pozitív hatását bizonyították. A neurogén gyulladásos komponens számos betegség pathomechanizmusában játszik fontos szerepet (allergiás rhinitis, asthma bronchiale, chronicus bronchitis, rheumatoid arthritis, psoriasis, migraine)
Összetevők:
Szűrt-tisztított víz, Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj, cirok mag-héj, feketeszeder mag-héj, feketecseresznye mag-héj, feketeribizli mag-héj, pirosribizli mag-héj, szilva héj, almahéj szárított őrleményei), színezék: antocianidin (enocianin), édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol-glikozid 95%, E960 REB-A), kapszaicin kivonat.
Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:
50 ml | |
Kapszaicin | 0,00025 mg |
Össz polifenol: | 2000 mg |
Ebből: -flavonoid | 1545 mg |
Antioxidáns (ORP) | -400 mV |