Flavin7 Artemisinin kapszula (30db)

Sku: 2052

Hármas hatásmechanizmus: Előidézi a rákos sejteknél a programozott sejthalált, gátolja a beteg sejtek ereződését, csökkenti a daganatsejtek osztódási képességét.

Fokozza a vizsgált sejtvonal (A549) sugárérzékenységét, tehát kemoterápia és sugárkezelés esetén is javasolt!
Az artemisinin szelektív daganatellenes hatása azon alapul, hogy akkor fejti ki sejtpusztító hatását, ha a sejtben a vas koncentrációja magas. A normál sejtekkel ellentétben a daganatsejtek jó része könnyen vesz fel vasat, és ezért az egészséges sejtekre nem toxikus artemisinin a daganatsejteket magasabb vastartalmuk miatt célzottan elpusztítja.

Felhasználási javaslat:
2 kapszula/nap

Kiszerelés:
– 30 db kapszula

7.874 Ft + ÁFA

Készletről azonnalRendeld meg most!
Mennyiség:
  • 22 év gyártói tapasztalat
  • Magyar termék
  • Szállítás közvetlenül a gyártótól
Összehasonlítás

Leírás

A várható életkor megemelkedésével olyan betegségek kerültek a vezető halálozási okok élére, mint az érrendszeri betegségek, vagy a második helyen szereplő rákos megbetegedések.

Hazánkban 2012-ben több mint 33 ezer ember halt meg rosszindulatú daganatok következtében. A nemek tekintetében eltérő daganattípusok alakulnak ki, ám kijelenthetjük, hogy a tüdőrák tehető felelőssé a legtöbb daganatos beteg haláláért.

A genetikánk, a táplálkozásunk, élőhelyünk, életmódunk komoly befolyással bír egészségi állapotunk alakulásában. A szakértők becslése szerint 2030-ra a daganatos megbetegedések száma 26 millióra nő világszerte, és évente 11,5 millió rák okozta haláleset várható. A daganat kialakulása sok esetben megelőzhető néhány étkezés és életmódbeli változás bevezetésével.
Világszerte számtalan laboratóriumban foglalkoznak a krónikus betegségek kezelésének, gyógyításának lehetőségeivel. Köztudott tény, hogy a gyógyszerek legtöbbje rendelkezik mellékhatásokkal, amelyeket gyakran más gyógyszerekkel próbálunk ellensúlyozni.

A naturális medicina ismét segítségünkre sietett egy ősi malária ellenes növénnyel és kivonatával. Ez az életmentő növény az egynyári üröm (Artemisia annua) és érdekes rákos sejteket elpusztító hatóanyaga az Artemisinin. Hogy mi a hatásmechanizmus és milyen bizonyítékokkal rendelkezik az orvostudomány? Választ kapunk minden kérdésünkre, de előtte tekintsük át milyen elterjedt betegségek kezelésére ajánlható ez a rákölő vegyület.

További információk

Javasolt felhasználás:

2 kapszula/nap.
A készítményt javasolt min. 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.

Kiszerelés:

30 db kapszula

Fontos

A termék az egészség megőrzését támogató étrendkiegészítő. Nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. A leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkoznak. Nem értelmezhetők orvosi tanácsként. Nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére .Egészségügyi problémájával forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

Javasolt felhasználás:

– 2 kapszula/nap.
A készítményt javasolt min. 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.
A termékhez vas szedése javasolt!
Flavitamin Vas
E-lit Vitamin – Vas + C-vitamin kapszula

Összetevők:

Artemisinin absinthium hajtás kivonat, Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), kapszula borítása: zselatin, titán-dioxid.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben:

1 kapszula2 kapszula
Artemisinin294 mg588 mg
Össz polifenol:16,6 mg +- 10%33,2 mg +- 10%
ebből: -flavonoid11,6 mg23,2 mg
ebből: -rezveratrol0,008 mg0,016 mg